לןגן

עוגת שוקולד פאד'ג

מאת: מירי גולני, פורסם: 09/05/2016 | 18:38
עוגת שוקולד פאד'ג

תקציר המתכון: עוגה שמתאימה גם לפסח - מאחר ואין בה קמח. ותודה לרחלי קרוט על המתכון המוצלח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

עוגה

גנא'ש שוקולד

אופן הכנה

  1. עוגה: ממסים במקרוגל, או בסיר על האש את השוקולד והחמאה. מוסיפים לתערובת השוקולד את הסוכר והביצים אחת אחת, ואת שאר המצרכים.

  2. משמנים תבנית בקוטר 20 ושופכים לתוכה את התערובת.

  3. אופים בחום 180 כ -25 דקות. העוגה תישאר מעט רכה בפנים וזה בסדר.

  4. בזמן האפייה מכינים את הגאנ'ש - מחממים את השמנת עד לסף רתיחה ומוסיפים את השוקולד... מערבבים עד שנוצר רוטב חלק. מצננים אותו בחום החדר עד ששופכים אותו על העוגה.

  5. אחרי האפייה מחוררים מעט את העוגה ושופכים עליה את הגאנ'ש.

  6. מכינים את העוגה יום לפני ההגשה. רצוי להוציא את העוגה מהמקרר כ-20 דקות לפני ההגשה.