אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות1 מנות
  • זמן הכנה75 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 75 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 1 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • שתיים וחצי כוסות קמח תופח
  • 1 חבילה אבקת אפיה
  • 6 יחידות ביצים
  • 1 כוס שוקולית
  • שלושת רבעי כוסות שמן
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 חבילה סוכר וניל
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים לפי הסדר:ביצים להפריד 6 חלבונים סוכר שמן 6 חלמונים מים..


  • 2

    לערבב קמח שוקולית וסוכר ווניל להוסיף אל התערובת הלבנה 150 מעלות ואפיה כשעה ורבע. ניתן לצפות בשוקולד מריר מומס עם שמנת צמחית .


1

מקציפים לפי הסדר:ביצים להפריד 6 חלבונים סוכר שמן 6 חלמונים מים..


2

לערבב קמח שוקולית וסוכר ווניל להוסיף אל התערובת הלבנה 150 מעלות ואפיה כשעה ורבע. ניתן לצפות בשוקולד מריר מומס עם שמנת צמחית .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים