לתחתית הבראוניז ממיסים בסיר על הגז חמאה ושוקולד לתערובת אחידה ומניחים בצד..לוקחים קערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים עד לתערובת תפוחה אחכ מוסיפים את השוקולד שהנחנו בצד ואז מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה מקציפים עד לאחדות משמנים תבנית מספר 24 או 26 ומכניסים את התערובת לשם מחממים תנור 10 דקות מראש לחום של 180 מעלות ומכניסים ל30 דקות אפייה מוצאים שיצטנן ..
2
לבינתיים מכינים את תערובת הגבינה שמים הכל בקערת מיקסר ואז שופכים על הבראוניז מיישרים ומכניסים לתנור שחומם מראש 150 מעלות ל20 דקות ואז מורידים לחום של 120 מעלות ל40 דקות ..מוצאים ומצננים שתתקרר..
3
לבינתיים לשים את הציפוי בסיר על הגז ולערבב עד לגנאש ולשפוך על העוגה ולהכניס למקרר עד למחרת ..לקשט ולאכול..
1
לתחתית הבראוניז ממיסים בסיר על הגז חמאה ושוקולד לתערובת אחידה ומניחים בצד..לוקחים קערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים עד לתערובת תפוחה אחכ מוסיפים את השוקולד שהנחנו בצד ואז מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה מקציפים עד לאחדות משמנים תבנית מספר 24 או 26 ומכניסים את התערובת לשם מחממים תנור 10 דקות מראש לחום של 180 מעלות ומכניסים ל30 דקות אפייה מוצאים שיצטנן ..
2
לבינתיים מכינים את תערובת הגבינה שמים הכל בקערת מיקסר ואז שופכים על הבראוניז מיישרים ומכניסים לתנור שחומם מראש 150 מעלות ל20 דקות ואז מורידים לחום של 120 מעלות ל40 דקות ..מוצאים ומצננים שתתקרר..
3
לבינתיים לשים את הציפוי בסיר על הגז ולערבב עד לגנאש ולשפוך על העוגה ולהכניס למקרר עד למחרת ..לקשט ולאכול..