הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאוהבי השוקולד - תתכוננו נפשית! העיניים מתגלגלות מעונג...
לחמם תנור 150 מעלות.
לערבב ביצים שלמות עם הסוכר 5 דקות עם מקצפה או במיקסר עד קבלת קצף..
להמיס 4 חפיסות שוקולד עם החמאה, חצי שמנת מתוקה והמלח במיקרו בפולסים של 30 שניות ולערבב כל פעם עד המסה מלאה..
לערבב את הקצף יחד עם השוקולד המומס..
למזוג לתבנית בינונית מרובעת או עגולה בקוטר 26 משומנת קלות..
להכניס לתנור ל- 40 דקות עד שכמעט יבשה..
להניח מתחת לתבנית העוגה תבנית נוספת עם מים למניעת התייבשות..
להוציא מהתנור ולתת להצטנן..
להמיס במיקרו 1 חפיסת שוקולד עם חצי השמנת שנותרה ולמזוג על העוגה לאחר שהצטננה..
לשמור במקרר אם תצליחו לא לחסל....