הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחברה העלת את המתכון באחת הקבוצות ומאז לא מפסיקים להכין....
לבצק: במיקסר וו גיטרה לערבב את כל חומרי הבצק (זה בצק פירורים).
לשמור בכוס ח"פ חלק מהבצק ואת כל השאר לרפד תבנית ח"פ גודל בינונית..
להמיס בסיר את השוקולד, סוכר, מים, שמן וקקאו. .
להסיר מהגז ולהוסיף 4 ביצים ולערבב במהירות שלא יהיה חביתה.
לשפוך על הבסיס ולפזר מעל את הפרורים שהשארנו בכוס..
לאפות בחום 175 מעלות..