לןגן

עוגת שוקולד פירורים

מאת: ענת מגורי, פורסם: 25/04/2021 | 07:43
עוגת שוקולד פירורים

תקציר המתכון: חברה העלת את המתכון באחת הקבוצות ומאז לא מפסיקים להכין....

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבצק: במיקסר וו גיטרה לערבב את כל חומרי הבצק (זה בצק פירורים)

  2. לשמור בכוס ח"פ חלק מהבצק ואת כל השאר לרפד תבנית ח"פ גודל בינונית.

  3. להמיס בסיר את השוקולד, סוכר, מים, שמן וקקאו.

  4. להסיר מהגז ולהוסיף 4 ביצים ולערבב במהירות שלא יהיה חביתה

  5. לשפוך על הבסיס ולפזר מעל את הפרורים שהשארנו בכוס.

  6. לאפות בחום 175 מעלות.