ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מתכון לעוגת שוקולד עשירה
-
מתאים לתבנית גבוהה (רינג או אנודייז) קוטר 22-24
-
-
-
-
1.5 כוס שמנת מתוקה -לגרסת פרווה: קצפת צמחית או מיץ תפוזים
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה גדלה ננפה קמח, שוקולית ואבקת אפייה.
-
2
בקערת המיקסר נקציף ביצים – חלבון וחלמון יחד.
-
3
ונוסיף סוכר בהדרגה עד לקבלת מרקם נוזלי ללא בועוצ (לא להקציף יותר מדי).
-
4
נוסיף בהדרגה את השמן, שמנת ותמצית הוניל.
-
5
ובסוף את תערובת הקמח (לאחר הוספת הקמח לא לערבב הרבה).
-
6
אפייה:.
-
7
נאפה את העוגה בחום של 150 מעלות כשעה וחצי – שעתיים -.
-
8
אפייה רגילה ולא טורבו.
-
9
לא לפתוח את התנור בשעה וחצי הראשונות.
-
10
בעזרת קיסם נוכל לבדוק אם העוגה מוכנה ***ניתן להמיר כף קמח בכף קקאו לקבלת עוגה שוקולדית יותר.
1
בקערה גדלה ננפה קמח, שוקולית ואבקת אפייה.
2
בקערת המיקסר נקציף ביצים – חלבון וחלמון יחד.
3
ונוסיף סוכר בהדרגה עד לקבלת מרקם נוזלי ללא בועוצ (לא להקציף יותר מדי).
4
נוסיף בהדרגה את השמן, שמנת ותמצית הוניל.
5
ובסוף את תערובת הקמח (לאחר הוספת הקמח לא לערבב הרבה).
6
אפייה:.
7
נאפה את העוגה בחום של 150 מעלות כשעה וחצי – שעתיים -.
8
אפייה רגילה ולא טורבו.
9
לא לפתוח את התנור בשעה וחצי הראשונות.
10
בעזרת קיסם נוכל לבדוק אם העוגה מוכנה ***ניתן להמיר כף קמח בכף קקאו לקבלת עוגה שוקולדית יותר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים