ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
כף אגוזים טחונים לפיזור מעל העוגה
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים את הביצה עם השמן מקציפים מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל וממשיכים להקציף כמה דקות..
-
2
בקערה נפרדת שמים קמח מנופה עם אבקת אפיה, שוקולד צ'יפס ואגוזים טחונים ומערבבים..
-
3
מוסיפים לתערובת הביצה לסירוגין קמח ומיץ אשכוליות ומערבבים עד שהקמח ומיץ האשכוליות נבלע..
-
4
משמנים תבנית אפיה מלבנית שופכים לתוכה את הבלילה ואופים בחום 180 מ' כ-45-60 דקות או עד שקיסם עץ .
-
5
הננעץ יוצא יבש וטיפה לח..
1
בקערה שמים את הביצה עם השמן מקציפים מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל וממשיכים להקציף כמה דקות..
2
בקערה נפרדת שמים קמח מנופה עם אבקת אפיה, שוקולד צ'יפס ואגוזים טחונים ומערבבים..
3
מוסיפים לתערובת הביצה לסירוגין קמח ומיץ אשכוליות ומערבבים עד שהקמח ומיץ האשכוליות נבלע..
4
משמנים תבנית אפיה מלבנית שופכים לתוכה את הבלילה ואופים בחום 180 מ' כ-45-60 דקות או עד שקיסם עץ .
5
הננעץ יוצא יבש וטיפה לח..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים