לןגן

עוגת שוקולד ציפס עם ביצה אחת

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 12/11/2020 | 18:45
עוגת שוקולד ציפס עם ביצה אחת

תקציר המתכון: מתכון קל טעים ולא מסובך ורק ביצה אחת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הביצה עם השמן מקציפים מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל וממשיכים להקציף כמה דקות.

  2. בקערה נפרדת שמים קמח מנופה עם אבקת אפיה, שוקולד צ'יפס ואגוזים טחונים ומערבבים.

  3. מוסיפים לתערובת הביצה לסירוגין קמח ומיץ אשכוליות ומערבבים עד שהקמח ומיץ האשכוליות נבלע.

  4. משמנים תבנית אפיה מלבנית שופכים לתוכה את הבלילה ואופים בחום 180 מ' כ-45-60 דקות או עד שקיסם עץ

  5. הננעץ יוצא יבש וטיפה לח.