אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

630
צפיות

עוגת שוקולד

המתכון של
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד רכה וטעימהההה שתמיד מצליחה מתכון של אחותי האלופה אושרית

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קערה ראשונה
  • 2 כוסות קמח
  • חצי כוס סוכר
  • כף וחצי שוקולית
  • 2 ורבע כפות קקאו
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • כפית תמצית וניל
  • 5 חלמונים
  • חצי כוס שמן
  • כוס מים חמימים
  • קערה שניה
  • 5 חלבונים
  • חצי כוס סוכר
  • לציפוי
  • חצי קופסא קצפת צמחית
  • 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 0

    מערבבים בקערה ראשונה את כל החומרים היבשים .


  • 1

    מקציפים בקערה שניה את החלבונים עם הסוכר.


  • 2

    כשהקצפת מוכנה מוסיפים לקערה היבשים את החומרים הרטובים:התמצית וניל ,חלמונים,שמן ומים .


  • 3

    מערבבים טוב טוב לאיחוד כל המצרכים .


  • 4

    לאחר מכן מוסיפים את הקצפת חלבונים בתנועות קיפול לתוך התערובת שוקולד.


  • 5

    מעבירים לתבנית חד פעמית בינונית או עגולה בקוטר 26.


  • 6

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל180° למשך כ50 דקות.


  • 7

    מצפים את העוגה השוקולד המומס.


0

מערבבים בקערה ראשונה את כל החומרים היבשים .


1

מקציפים בקערה שניה את החלבונים עם הסוכר.


2

כשהקצפת מוכנה מוסיפים לקערה היבשים את החומרים הרטובים:התמצית וניל ,חלמונים,שמן ומים .


3

מערבבים טוב טוב לאיחוד כל המצרכים .


4

לאחר מכן מוסיפים את הקצפת חלבונים בתנועות קיפול לתוך התערובת שוקולד.


5

מעבירים לתבנית חד פעמית בינונית או עגולה בקוטר 26.


6

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180° למשך כ50 דקות.


7

מצפים את העוגה השוקולד המומס.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים