לןגן

עוגת שוקולד

מאת: גלית צורף, פורסם: 14/10/2020 | 09:45
עוגת שוקולד

תקציר המתכון: עוגת שוקולד רכה וטעימהההה שתמיד מצליחה מתכון של אחותי האלופה אושרית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

קערה ראשונה

קערה שניה

לציפוי

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה ראשונה את כל החומרים היבשים

  2. מקציפים בקערה שניה את החלבונים עם הסוכר

  3. כשהקצפת מוכנה מוסיפים לקערה היבשים את החומרים הרטובים:התמצית וניל ,חלמונים,שמן ומים

  4. מערבבים טוב טוב לאיחוד כל המצרכים

  5. לאחר מכן מוסיפים את הקצפת חלבונים בתנועות קיפול לתוך התערובת שוקולד

  6. מעבירים לתבנית חד פעמית בינונית או עגולה בקוטר 26

  7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180° למשך כ50 דקות

  8. מצפים את העוגה השוקולד המומס