אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

513
צפיות

עוגת שוקולד אגוזים

המתכון של
עוגת שוקולד אגוזים

יאמי

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • כוס סוכר
  • 3 כפות יין מתוק
  • 100 גר' שוקולד מריר מקוצץ
  • 100 גר' אגוזי מלך קצוצים
  • כף קוקוס
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס קמח מצה לעוגה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 א.אפיה
אופן ההכנה
  • 1

    להפריד ביצים.


  • 2

    את החלבונים להקציף.


  • 3

    3 דקות.


  • 4

    להוסיף בהדרגה את הסוכר.


  • 5

    וסוכר וניל.


  • 6

    ולהקציף במהירות גבוהה.


  • 7

    עד קבלת קצף לבן.


  • 8

    את החלבונים.


  • 9

    לערבב עם שאר המצרכים.


  • 10

    לעיסה אחידה ומעורבבת היטב.


  • 11

    להוסיף את עיסת החלבונים.


  • 12

    לקערת הקצף בתנועת קיפול כדי לא לשבור את הקצף ולודא שהתערבב.


  • 13

    היטב.


  • 14

    לשמן תבנית.


  • 15

    ולשפוך את הבלילה לתבנית.


  • 16

    לנער קלות להוצאת האוויר.


  • 17

    מחממים….


  • 18

    תנור ל180.


  • 19

    40/50 דקות.


  • 20

    מכינים...


  • 21

    חצי כוס קפה ללא חלב.


  • 22

    עם כף סוכר.


  • 23

    כשהעוגה מוכנה.


  • 24

    לשפוך את הקפה עליה.


  • 25

    כשהעוגה מתקררת.


  • 26

    אפשר לצפות במה שרוצים….


  • 27

    קצפת או ציפוי שוקולד.


  • 28

    אני בזקתי אבקת סוכר...


1

להפריד ביצים.


2

את החלבונים להקציף.


3

3 דקות.


4

להוסיף בהדרגה את הסוכר.


5

וסוכר וניל.


6

ולהקציף במהירות גבוהה.


7

עד קבלת קצף לבן.


8

את החלבונים.


9

לערבב עם שאר המצרכים.


10

לעיסה אחידה ומעורבבת היטב.


11

להוסיף את עיסת החלבונים.


12

לקערת הקצף בתנועת קיפול כדי לא לשבור את הקצף ולודא שהתערבב.


13

היטב.


14

לשמן תבנית.


15

ולשפוך את הבלילה לתבנית.


16

לנער קלות להוצאת האוויר.


17

מחממים….


18

תנור ל180.


19

40/50 דקות.


20

מכינים...


21

חצי כוס קפה ללא חלב.


22

עם כף סוכר.


23

כשהעוגה מוכנה.


24

לשפוך את הקפה עליה.


25

כשהעוגה מתקררת.


26

אפשר לצפות במה שרוצים….


27

קצפת או ציפוי שוקולד.


28

אני בזקתי אבקת סוכר...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים