לןגן

עוגת שוקולד אגוזים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 03/10/2020 | 12:11
עוגת שוקולד אגוזים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד ביצים

  2. את החלבונים להקציף

  3. 3 דקות

  4. להוסיף בהדרגה את הסוכר

  5. וסוכר וניל

  6. ולהקציף במהירות גבוהה

  7. עד קבלת קצף לבן

  8. את החלבונים

  9. לערבב עם שאר המצרכים

  10. לעיסה אחידה ומעורבבת היטב

  11. להוסיף את עיסת החלבונים

  12. לקערת הקצף בתנועת קיפול כדי לא לשבור את הקצף ולודא שהתערבב

  13. היטב

  14. לשמן תבנית

  15. ולשפוך את הבלילה לתבנית

  16. לנער קלות להוצאת האוויר

  17. מחממים…

  18. תנור ל180

  19. 40/50 דקות

  20. מכינים..

  21. חצי כוס קפה ללא חלב

  22. עם כף סוכר

  23. כשהעוגה מוכנה

  24. לשפוך את הקפה עליה

  25. כשהעוגה מתקררת

  26. אפשר לצפות במה שרוצים…

  27. קצפת או ציפוי שוקולד

  28. אני בזקתי אבקת סוכר..