להוסיף לקערה כוס סוכר, 1 סוכר וניל, להמשיך להקציף. להוסיף כוס שמן, חצי כוס שמנת מתוקה או חלב, להמשיך להקציף. להוסיף לקערת המיקסר כוס קמח תופח מלא או רגיל, מנופה, שקית אבקת אפיה, כוס שוקולית וכפית אבקת קפה נמס לערבב לבלילה אחידה. למזוג לתבנית משומנת. לתנור 180 מעלות, 40 דקות בערך. לבדוק עם קיסם שהעוגה עשוייה..
3
לקשט עם קרם גנאש שוקולד: חצי מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל וחבילת שוקולד מריר שממיסים במיקרוגל ומערבבים לאיחוד. .
4
מקשטים בסוכריות צבעוניות מעל הקרם שוקולד. .
1
לקערת מיקסר 4 ביצים..
2
להוסיף לקערה כוס סוכר, 1 סוכר וניל, להמשיך להקציף. להוסיף כוס שמן, חצי כוס שמנת מתוקה או חלב, להמשיך להקציף. להוסיף לקערת המיקסר כוס קמח תופח מלא או רגיל, מנופה, שקית אבקת אפיה, כוס שוקולית וכפית אבקת קפה נמס לערבב לבלילה אחידה. למזוג לתבנית משומנת. לתנור 180 מעלות, 40 דקות בערך. לבדוק עם קיסם שהעוגה עשוייה..
3
לקשט עם קרם גנאש שוקולד: חצי מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל וחבילת שוקולד מריר שממיסים במיקרוגל ומערבבים לאיחוד. .