לןגן

עוגת שוקולד שוקולדית

מאת: Liran Magen, פורסם: 02/05/2020 | 12:13
עוגת שוקולד שוקולדית

תקציר המתכון: רכה ועסיסית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקערת מיקסר 4 ביצים.

  2. להוסיף לקערה כוס סוכר, 1 סוכר וניל, להמשיך להקציף. להוסיף כוס שמן, חצי כוס שמנת מתוקה או חלב, להמשיך להקציף. להוסיף לקערת המיקסר כוס קמח תופח מלא או רגיל, מנופה, שקית אבקת אפיה, כוס שוקולית וכפית אבקת קפה נמס לערבב לבלילה אחידה. למזוג לתבנית משומנת. לתנור 180 מעלות, 40 דקות בערך. לבדוק עם קיסם שהעוגה עשוייה.

  3. לקשט עם קרם גנאש שוקולד: חצי מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל וחבילת שוקולד מריר שממיסים במיקרוגל ומערבבים לאיחוד.

  4. מקשטים בסוכריות צבעוניות מעל הקרם שוקולד.