ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר בערך 7 דקות לקבלת קצף תפוח.
-
2
להנמיך מיקסר להוסיף שמן ולהמשיך להקציף לאט,להוסיף את היבשים והמים ולהמשיך להקציף לקבלת בלילה חלקה .
-
3
לחמם תנור 150 מעלות ולאפות במשך 40 דקות בערך לבדוק עם סכין אם יבש להוציא .
-
4
להכנת הגנאש.
-
5
להרתיח שמנת מתוקה לכבות את הגז להוסיף את השוקולד ולערבב היטב לקבלת קרם חלק .
-
6
למרוח על העוגות ולקשט .
1
להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר בערך 7 דקות לקבלת קצף תפוח.
2
להנמיך מיקסר להוסיף שמן ולהמשיך להקציף לאט,להוסיף את היבשים והמים ולהמשיך להקציף לקבלת בלילה חלקה .
3
לחמם תנור 150 מעלות ולאפות במשך 40 דקות בערך לבדוק עם סכין אם יבש להוציא .
4
להכנת הגנאש.
5
להרתיח שמנת מתוקה לכבות את הגז להוסיף את השוקולד ולערבב היטב לקבלת קרם חלק .
6
למרוח על העוגות ולקשט .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים