לןגן

עוגת שוקולד באינגלשקייק

מאת: שרה יוסף, פורסם: 04/10/2019 | 12:11
עוגת שוקולד באינגלשקייק

תקציר המתכון: רכות וטעימות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר בערך 7 דקות לקבלת קצף תפוח

  2. להנמיך מיקסר להוסיף שמן ולהמשיך להקציף לאט,להוסיף את היבשים והמים ולהמשיך להקציף לקבלת בלילה חלקה

  3. לחמם תנור 150 מעלות ולאפות במשך 40 דקות בערך לבדוק עם סכין אם יבש להוציא

  4. להכנת הגנאש

  5. להרתיח שמנת מתוקה לכבות את הגז להוסיף את השוקולד ולערבב היטב לקבלת קרם חלק

  6. למרוח על העוגות ולקשט