ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
הכל בכאב חד פעמי שתיה חמה
-
מתאים ל2 תבניות סיליקון מחולקות או תבנית 24
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף ביצים שלמות לקבלת קצף תופח עם קורט מלח וסוכר .
-
2
להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף שמן,להקציף עוד קצת ואז להוסיף את שאר המצרכים לבסוף את המים .
-
3
לשמן תבניות סיליקון עם מעט שמן למזוג עד גובה 3/4 מהתבניות .
-
4
לאפות המיקרוגל 10 דקות .
-
5
להוציא אחרי דקה .
-
6
לתת להתקרר כמה דקות.
-
7
אפשר לקשט עם אבקת סוכר או גנאש שוקולד .
-
8
גנאש .
-
9
להרתיח שמנת מתוקה להוסיף שוקולד ודבש ולערבב היטב לקבלת קרם חלק.
-
10
בהצלחה .
1
להקציף ביצים שלמות לקבלת קצף תופח עם קורט מלח וסוכר .
2
להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף שמן,להקציף עוד קצת ואז להוסיף את שאר המצרכים לבסוף את המים .
3
לשמן תבניות סיליקון עם מעט שמן למזוג עד גובה 3/4 מהתבניות .
4
לאפות המיקרוגל 10 דקות .
5
להוציא אחרי דקה .
6
לתת להתקרר כמה דקות.
7
אפשר לקשט עם אבקת סוכר או גנאש שוקולד .
8
גנאש .
9
להרתיח שמנת מתוקה להוסיף שוקולד ודבש ולערבב היטב לקבלת קרם חלק.
10
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים