אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

1,298
צפיות

עוגת שוקולד בקשת של צבעים

המתכון של
עוגת שוקולד בקשת של צבעים

עוגת שרק תתענגו עליה ..בקשת של צבעים וללא הפרדת ביצים..(:

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 8 ביצים לא מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קקאו
  • 1 כוס שוקלית
  • 2 וחצי כוסות קמח תופח
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס חלב
  • לגנאש
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • הערה לפרווה להמיר את החלב למיץ תפוזים או מים..ואת הגנאש להמיר לשמנת צימחית.
  • אופן ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף את הביצים כ7 דקות עם סוכר והסוכר וניל( חשוב 7 דקות לא לזלזל😜..


  • 2

    .


  • 3

    לאחר מכן בקערה לערבב את הקמח ,הקקאו ,והשוקולית ולערבב ..


  • 4

    .


  • 5

    ואז ב3 פעמים..לשים בתוך קערת הביצים שהקצפנו פעם מהקמח פעם מהשמן ופעם מהחלב ..ולהמשיך כך..ואז לכבות המיקסר לערבב עם מרית לשמן תבנית מרובעת ולשפוך את כל התערובת השוקולדית.


  • 6

    .ולאפות בחום 180 מעלות בין חצי שעה ל40 דקות( חשוב לפני האפייה לחמם תנור 10 דקות מראש) ..


  • 7

    .


  • 8

    את מצרכי הגנאש לשים בסיר על גז ולערבב עד לסמיכות הרצויה לעשות בעוגה מעט חורים עם קיסם ולשפוך את השוקולד ..ואז עם קורצן ריבוע להתחיל לשחק עם העוגה ( החלק הכי מהנה (: .


1

להקציף את הביצים כ7 דקות עם סוכר והסוכר וניל( חשוב 7 דקות לא לזלזל😜..


2

.


3

לאחר מכן בקערה לערבב את הקמח ,הקקאו ,והשוקולית ולערבב ..


4

.


5

ואז ב3 פעמים..לשים בתוך קערת הביצים שהקצפנו פעם מהקמח פעם מהשמן ופעם מהחלב ..ולהמשיך כך..ואז לכבות המיקסר לערבב עם מרית לשמן תבנית מרובעת ולשפוך את כל התערובת השוקולדית.


6

.ולאפות בחום 180 מעלות בין חצי שעה ל40 דקות( חשוב לפני האפייה לחמם תנור 10 דקות מראש) ..


7

.


8

את מצרכי הגנאש לשים בסיר על גז ולערבב עד לסמיכות הרצויה לעשות בעוגה מעט חורים עם קיסם ולשפוך את השוקולד ..ואז עם קורצן ריבוע להתחיל לשחק עם העוגה ( החלק הכי מהנה (: .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים