הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמערבבים בקערה את כל היבשים.
בקערה נוספת מקציפים ביצים וסוכר ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את השמן והשמנת המתוקה..
שופכים את קערת היבשים לקערת הרטובים ומערבבים בצורת קיפול..
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שופכים את התערובות ל-2 תבניות אינגליש קייק ואופים כ-45 דקות עד שהעוגה מוכנה.
הכנת הגנאש:.
שוברים את השוקולד לקערה, שופכים את השמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל, מערבבים לתערובת אחידה ושופכים על העוגה.
בתאבון.