לןגן

עוגת שוקולד לפסח

מאת: זהר מנדל, פורסם: 03/05/2019 | 10:09
עוגת שוקולד לפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המצרכים לקערת היבשים

המצרכים לקערת הרטובים

המצרכים לגאנש

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל היבשים

  2. בקערה נוספת מקציפים ביצים וסוכר ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את השמן והשמנת המתוקה.

  3. שופכים את קערת היבשים לקערת הרטובים ומערבבים בצורת קיפול.

  4. מחממים תנור ל-180 מעלות

  5. שופכים את התערובות ל-2 תבניות אינגליש קייק ואופים כ-45 דקות עד שהעוגה מוכנה

  6. הכנת הגנאש:

  7. שוברים את השוקולד לקערה, שופכים את השמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל, מערבבים לתערובת אחידה ושופכים על העוגה

  8. בתאבון