קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מערבבים בקערה את כל היבשים
בקערה נוספת מקציפים ביצים וסוכר ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את השמן והשמנת המתוקה.
שופכים את קערת היבשים לקערת הרטובים ומערבבים בצורת קיפול.
מחממים תנור ל-180 מעלות
שופכים את התערובות ל-2 תבניות אינגליש קייק ואופים כ-45 דקות עד שהעוגה מוכנה
הכנת הגנאש:
שוברים את השוקולד לקערה, שופכים את השמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל, מערבבים לתערובת אחידה ושופכים על העוגה
בתאבון