ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לזיגוג
-
-
1 חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
-
לתבנית 26, הכנתי 2 עוגות לקבלת עוגה גבוהה מאוד, בכל עוגה
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מקציפים את הביצים ללא הפרדה עם הסוכר וסוכר הוניל..
-
2
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לבלילה אחידה..
-
3
אופים בתנור שחומם מראש ב 170 מעלות (כך העוגות שומרות על אחידות הגובה, ולא "מתפוצצות") כ 40 דקות עד אשר קיסם שננעץ יוצא יבש..
-
4
מקררים את העוגות..
-
5
ממיסים את השוקולד המריר עם ה2צפת הצמחית. השוקולד הממומס ישמש כ"דבק" לקישוט..
-
6
מקציפים את החצי השני של הקצפת, מוסיפים כף אחת מהשוקולד המומס ומקפלים לקבלת קצפת בטעם שוקולד..
-
7
מזלפים מעל עוגה אחת, ומניחים מעל את העוגה השניה..
-
8
מורחים את השוקולד המומס על העוגה..
-
9
מקשטים בכיף-כף מסביב לעוגה, מפזרים את ה m&m במרכז העוגה. מקשטים בסרט אדום..
1
מקציפים את הביצים ללא הפרדה עם הסוכר וסוכר הוניל..
2
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לבלילה אחידה..
3
אופים בתנור שחומם מראש ב 170 מעלות (כך העוגות שומרות על אחידות הגובה, ולא "מתפוצצות") כ 40 דקות עד אשר קיסם שננעץ יוצא יבש..
4
מקררים את העוגות..
5
ממיסים את השוקולד המריר עם ה2צפת הצמחית. השוקולד הממומס ישמש כ"דבק" לקישוט..
6
מקציפים את החצי השני של הקצפת, מוסיפים כף אחת מהשוקולד המומס ומקפלים לקבלת קצפת בטעם שוקולד..
7
מזלפים מעל עוגה אחת, ומניחים מעל את העוגה השניה..
8
מורחים את השוקולד המומס על העוגה..
9
מקשטים בכיף-כף מסביב לעוגה, מפזרים את ה m&m במרכז העוגה. מקשטים בסרט אדום..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים