ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
חצי כוס שוקולית או חצי כוס קקאו, או חצי כוס מעורבב שוקולית וקקאו
-
-
-
-
-
-
חשוב
-
תבנית 24 ס"מ לקבלת עוגה גבוהה.
-
יחד עם זאת מתאימה גם לתבנית מלבנית, כמובן שתצא פחות גבוהה.
-
לגאנש
-
100 גרם שמנת להקצפת או קצפת צמחית
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה מערבבים את הקמח, השוקולית/ הקקאו.
-
2
מקציפים במהירות גבוהה את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל (אין צורך בהפרדה).
-
3
מאיטים את המהירות ומוסיפים באטיות את השמן..
-
4
מוסיפים את מיץ התפוזים.
-
5
מחליפים את וו ההקצפה בוו גיטרה.
-
6
מוסיפים את התערובת היבשה, וממשיכים עד לקבלת בלילה אחידה.
-
7
משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את הבלילה.
-
8
אופים בטמפרטורה של 180 מעלות, למשך 40 דקות. או עד שסכין שמכניסים למרכז העוגה יוצאת יבשה..
-
9
מוציאים מהתנור ומקררים..
-
10
מחלצים מהתבנית רק כשהעוגה התקררה..
-
11
הכנת הגאנש:.
-
12
מחממים על הגז את השמנת להקצפה( או קצפת צמחית).
-
13
ממסים לתוכה את השוקולד.
-
14
יוצקים מעל העוגה..
-
15
מקשטים בשוקולדים לפי הטעם..
-
16
באהבה 💕.
1
בקערה מערבבים את הקמח, השוקולית/ הקקאו.
2
מקציפים במהירות גבוהה את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל (אין צורך בהפרדה).
3
מאיטים את המהירות ומוסיפים באטיות את השמן..
4
מוסיפים את מיץ התפוזים.
5
מחליפים את וו ההקצפה בוו גיטרה.
6
מוסיפים את התערובת היבשה, וממשיכים עד לקבלת בלילה אחידה.
7
משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את הבלילה.
8
אופים בטמפרטורה של 180 מעלות, למשך 40 דקות. או עד שסכין שמכניסים למרכז העוגה יוצאת יבשה..
9
מוציאים מהתנור ומקררים..
10
מחלצים מהתבנית רק כשהעוגה התקררה..
11
הכנת הגאנש:.
12
מחממים על הגז את השמנת להקצפה( או קצפת צמחית).
13
ממסים לתוכה את השוקולד.
14
יוצקים מעל העוגה..
15
מקשטים בשוקולדים לפי הטעם..
16
באהבה 💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים