ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתאים לשתי תבניות אינגליש ארוכות
-
חומרים
-
-
-
-
-
-
2 ורבע כוסות קמח תופח או קמח רגיל +1 שקית אבקת אפיה
-
כוס וחצי שוקולד צ'יפס/אגוזים/פקאנים
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור לחום של 165 מעלות.
-
2
לערבב בקערה אפשר במיקסר ידני את הביצים, השמן, שמנת חמוצה, סוכר וסוכר וניל..
-
3
להוסיף הקמח כף אחר כף עד למסה אחידה..
-
4
להעביר ל-2 תבניות באופן שווה..
-
5
לפזר בעדינות מעל הבצק כוס אחד של שוקולד צ'יפס..
-
6
בעזרת סכין לערבב ממש בקלות כך שהשוקולד יעורבב קלות..
-
7
להוסיף מעל חצי כוס שוקולד צ'יפס בצורה יפה מעל. לא לערבב..
-
8
להכניס לתנור ולהנמיך ל-160 מעלות לכ-45 דקות..
-
9
להוציא כשבדקתם בעזרת קיסם ויצא יבש..
-
10
כדאי להכניס תבנית אחת למקפיא עד לשימוש..
-
11
ב ת י א ב ו ן !!!.
1
לחמם תנור לחום של 165 מעלות.
2
לערבב בקערה אפשר במיקסר ידני את הביצים, השמן, שמנת חמוצה, סוכר וסוכר וניל..
3
להוסיף הקמח כף אחר כף עד למסה אחידה..
4
להעביר ל-2 תבניות באופן שווה..
5
לפזר בעדינות מעל הבצק כוס אחד של שוקולד צ'יפס..
6
בעזרת סכין לערבב ממש בקלות כך שהשוקולד יעורבב קלות..
7
להוסיף מעל חצי כוס שוקולד צ'יפס בצורה יפה מעל. לא לערבב..
8
להכניס לתנור ולהנמיך ל-160 מעלות לכ-45 דקות..
9
להוציא כשבדקתם בעזרת קיסם ויצא יבש..
10
כדאי להכניס תבנית אחת למקפיא עד לשימוש..
11
ב ת י א ב ו ן !!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים