לןגן

עוגת שוקולד צ'יפס - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 02/05/2018 | 05:56
עוגת שוקולד צ'יפס - נורית ג.

תקציר המתכון: עוגה לחה ונימוחה מלאת שוקולד צי'פס טעימה ומיוחדת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום של 165 מעלות

  2. לערבב בקערה אפשר במיקסר ידני את הביצים, השמן, שמנת חמוצה, סוכר וסוכר וניל.

  3. להוסיף הקמח כף אחר כף עד למסה אחידה.

  4. להעביר ל-2 תבניות באופן שווה.

  5. לפזר בעדינות מעל הבצק כוס אחד של שוקולד צ'יפס.

  6. בעזרת סכין לערבב ממש בקלות כך שהשוקולד יעורבב קלות.

  7. להוסיף מעל חצי כוס שוקולד צ'יפס בצורה יפה מעל. לא לערבב.

  8. להכניס לתנור ולהנמיך ל-160 מעלות לכ-45 דקות.

  9. להוציא כשבדקתם בעזרת קיסם ויצא יבש.

  10. כדאי להכניס תבנית אחת למקפיא עד לשימוש.

  11. ב ת י א ב ו ן !!!