המידות בכוס מידה אוניברסלית,או כוס חד פעמי חמה (240 מ"ל).
נחמם תנור ל170 מעלות.
מצרכים
5 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח מצה דק לעוגות
1 שקית אבקת אפיה
1/2 מיכל שמנת צמחית
מצרכים לגנאש שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
1/2 מיכל שמנת צמחית
להמיס במיקרוגל דקה או על להבה עד להמסה של השוקולד ולערבב היטב.
לקישוט
קוקוס או סוכריות צבעוניות או פשוט כלום😜
אפשר כמובן להמיר את קמח המצה לקמח רגיל+א.אפיה או לקמח תופח ולהכין בכל ימות השנה❤
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:.
2
שמים בקערה את הביצים שלמות ומתחילים להקציף עם מיקסר ידני או מטרפה ידנית עד שהקצף מתחיל לתפוח ומתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגה , מתחילים להוסיף את השמן בהדרגה ולאחר מכן להתחיל להוסיף את השוקולית, קמח מצה דק ואת א.האפיה..
3
לבסוף מוסיפים את השמנת הצמחית ומערבבים היטב לקבלת בלילה חלקה ואחידה..
4
מעבירים ל-2 תבניות אינגלישקייק משומנות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים משהו כמו 30-40 דקות או עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש..
5
בעזרת שיפוד עושים קצת חורים מעל העוגה כך שהשוקולוד שנשים מעל יחלחל גם פנימה..
6
מכינים את הגנאש ושופכים מעל העוגה..
7
מצננים מעט ומקשטים בקוקוס או סוכריות או בלי כלום..
8
העוגה יוצאת עסיסית ואוורירית ברמות.
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
שמים בקערה את הביצים שלמות ומתחילים להקציף עם מיקסר ידני או מטרפה ידנית עד שהקצף מתחיל לתפוח ומתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגה , מתחילים להוסיף את השמן בהדרגה ולאחר מכן להתחיל להוסיף את השוקולית, קמח מצה דק ואת א.האפיה..
3
לבסוף מוסיפים את השמנת הצמחית ומערבבים היטב לקבלת בלילה חלקה ואחידה..
4
מעבירים ל-2 תבניות אינגלישקייק משומנות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים משהו כמו 30-40 דקות או עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש..
5
בעזרת שיפוד עושים קצת חורים מעל העוגה כך שהשוקולוד שנשים מעל יחלחל גם פנימה..
6
מכינים את הגנאש ושופכים מעל העוגה..
7
מצננים מעט ומקשטים בקוקוס או סוכריות או בלי כלום..