ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מצרכים יבשים
-
-
-
-
-
1 כוס קקאו (ניתן גם 1/2 כוס שוקולית + 1/2 כוס קקאו)
-
ציפוי שוקולד
-
200 ג' שוקולד מריר + שמנת צמחית או חלבית / רוטב שוקולד של אפיכל
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
לערבב את כל היבשים .
-
3
להוסיף שמן.
-
4
להוסיף מים רותחים ופושרים.
-
5
לטרוף את הביצים בנפרד ולהוסיף לבלילה.
-
6
לערבב הכל עם מטרפה או אפילו עם מזלג (לא צריך להקציף).
-
7
ולאפות בתבנית חד פעמית בינונית או 2 אינגליש קייק.
-
8
(לקחת בחשבון שזה תופח באפיה וגם להשאיר מקום לקרם).
-
9
לחמם תנור 200 מעלות.
-
10
כשמכניסים את העוגה לשנות את החום ל-170 מעלות .
-
11
ולאפות במשך 40 ד' או עד שיוצא קיסם/סכין ללא פירורים.
-
12
להוציא מהתנור... .
-
13
ו-10 דקות לאחר מכן לשפוך על העוגה כוס נס קפה חם (מים רותחים ונס קפה בלבד).
-
14
ציפוי שוקולד:.
-
15
לבשל בסיר עד שהשוקולד נמס , לערבב טוב .
-
16
ולשפוך על העוגה לאחר שהתקררה..
1
אופן ההכנה:.
2
לערבב את כל היבשים .
3
להוסיף שמן.
4
להוסיף מים רותחים ופושרים.
5
לטרוף את הביצים בנפרד ולהוסיף לבלילה.
6
לערבב הכל עם מטרפה או אפילו עם מזלג (לא צריך להקציף).
7
ולאפות בתבנית חד פעמית בינונית או 2 אינגליש קייק.
8
(לקחת בחשבון שזה תופח באפיה וגם להשאיר מקום לקרם).
9
לחמם תנור 200 מעלות.
10
כשמכניסים את העוגה לשנות את החום ל-170 מעלות .
11
ולאפות במשך 40 ד' או עד שיוצא קיסם/סכין ללא פירורים.
12
להוציא מהתנור... .
13
ו-10 דקות לאחר מכן לשפוך על העוגה כוס נס קפה חם (מים רותחים ונס קפה בלבד).
14
ציפוי שוקולד:.
15
לבשל בסיר עד שהשוקולד נמס , לערבב טוב .
16
ולשפוך על העוגה לאחר שהתקררה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים