תקציר המתכון: הקלות הבלתי נסבלת של ההשמנה :)
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה:
לערבב את כל היבשים
להוסיף שמן
להוסיף מים רותחים ופושרים
לטרוף את הביצים בנפרד ולהוסיף לבלילה
לערבב הכל עם מטרפה או אפילו עם מזלג (לא צריך להקציף)
ולאפות בתבנית חד פעמית בינונית או 2 אינגליש קייק
(לקחת בחשבון שזה תופח באפיה וגם להשאיר מקום לקרם)
לחמם תנור 200 מעלות
כשמכניסים את העוגה לשנות את החום ל-170 מעלות
ולאפות במשך 40 ד' או עד שיוצא קיסם/סכין ללא פירורים
להוציא מהתנור...
ו-10 דקות לאחר מכן לשפוך על העוגה כוס נס קפה חם (מים רותחים ונס קפה בלבד)
ציפוי שוקולד:
לבשל בסיר עד שהשוקולד נמס , לערבב טוב
ולשפוך על העוגה לאחר שהתקררה.