לןגן

עוגת שוקולד רכה ומושלמת (קלה מאוד)

מאת: ליז , פורסם: 01/02/2017 | 00:29
עוגת שוקולד רכה ומושלמת (קלה מאוד)

תקציר המתכון: הקלות הבלתי נסבלת של ההשמנה :)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים יבשים

מצרכים רטובים

ציפוי שוקולד

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. לערבב את כל היבשים

  3. להוסיף שמן

  4. להוסיף מים רותחים ופושרים

  5. לטרוף את הביצים בנפרד ולהוסיף לבלילה

  6. לערבב הכל עם מטרפה או אפילו עם מזלג (לא צריך להקציף)

  7. ולאפות בתבנית חד פעמית בינונית או 2 אינגליש קייק

  8. (לקחת בחשבון שזה תופח באפיה וגם להשאיר מקום לקרם)

  9. לחמם תנור 200 מעלות

  10. כשמכניסים את העוגה לשנות את החום ל-170 מעלות

  11. ולאפות במשך 40 ד' או עד שיוצא קיסם/סכין ללא פירורים

  12. להוציא מהתנור...

  13. ו-10 דקות לאחר מכן לשפוך על העוגה כוס נס קפה חם (מים רותחים ונס קפה בלבד)

  14. ציפוי שוקולד:

  15. לבשל בסיר עד שהשוקולד נמס , לערבב טוב

  16. ולשפוך על העוגה לאחר שהתקררה.