חותכים את החמאה קרה לקוביות ומערבלים את הסוכר עם החמאה . מוסיפים את הוניל והקמח. מערבלים מעט רק עד לקבלת בצק . לא לערבל מעבר לצורך כדי לא לחמם את הבצק. לבסוף מוסיפים את הביצים והמלח. .
1
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה. .
2
מקמחים משטח עבודה ( רצוי על נייר אפיה) מרדדים לעובי אחיד ( 3 מ"מ בערך). קורצים צורות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. .
3
אופים ב 170 מעלות עד להזהבה קלה.זהירות לא לאפות יותר מידי , אפיית יתר תגרום לעוגיות להיות קשות מידי. .
4
מקררים ומאחסנים בכלי אטום. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .
0
חותכים את החמאה קרה לקוביות ומערבלים את הסוכר עם החמאה . מוסיפים את הוניל והקמח. מערבלים מעט רק עד לקבלת בצק . לא לערבל מעבר לצורך כדי לא לחמם את הבצק. לבסוף מוסיפים את הביצים והמלח. .
1
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה. .
2
מקמחים משטח עבודה ( רצוי על נייר אפיה) מרדדים לעובי אחיד ( 3 מ"מ בערך). קורצים צורות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. .
3
אופים ב 170 מעלות עד להזהבה קלה.זהירות לא לאפות יותר מידי , אפיית יתר תגרום לעוגיות להיות קשות מידי. .
4
מקררים ומאחסנים בכלי אטום. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .