ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
50 גרם חמאה או מחמאה לפרווה
-
-
-
-
-
-
-
-
**כוס מידה או כוס חד פעמי קרטון**
אופן ההכנה
-
1
ראשית את השוקולד נשבור לקוביות ונמיס יחד עם החמאה במיקרוגל כדקה וחצי ..
-
2
במיקסר במהירות גבוהה נקציף את הבצים..מלח..סוכר וסוכר וניל 8 דקות לפחות !! .
-
3
כעת נוסיף לקצף הבצים את השוקולד המומס נערבל עד לאיחוד...נוסיף את הקמח והאבקת אפייה נערבל עד להטמעה..
-
4
נעביר את הבלילה לקערה נכסה בניילון נצמד ...נכניס למקפיא לחצי שעה בכדי שיהיה נוח לגלגל את הכדורים..
-
5
נכין צלחת עם אבקת סוכר...נגלגל כדורים קטנים..נמעך מעט עם היד..נטבול באבקת סוכר..ונניח בתבנית האפייה במרווחים..
-
6
נאפה בחום 180 מעלות 8 עד 10 דקות בלבד .בהצלחה אילנית בניזרי 💕הערה אם העיסה נדבקת ביד תרטיבו במעט מים את הידיים 😋.
1
ראשית את השוקולד נשבור לקוביות ונמיס יחד עם החמאה במיקרוגל כדקה וחצי ..
2
במיקסר במהירות גבוהה נקציף את הבצים..מלח..סוכר וסוכר וניל 8 דקות לפחות !! .
3
כעת נוסיף לקצף הבצים את השוקולד המומס נערבל עד לאיחוד...נוסיף את הקמח והאבקת אפייה נערבל עד להטמעה..
4
נעביר את הבלילה לקערה נכסה בניילון נצמד ...נכניס למקפיא לחצי שעה בכדי שיהיה נוח לגלגל את הכדורים..
5
נכין צלחת עם אבקת סוכר...נגלגל כדורים קטנים..נמעך מעט עם היד..נטבול באבקת סוכר..ונניח בתבנית האפייה במרווחים..
6
נאפה בחום 180 מעלות 8 עד 10 דקות בלבד .בהצלחה אילנית בניזרי 💕הערה אם העיסה נדבקת ביד תרטיבו במעט מים את הידיים 😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים