לןגן

מושלגות שוקולד עסיסיות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 26/10/2020 | 14:56
מושלגות שוקולד עסיסיות

תקציר המתכון: מתחסל בדקה 😂

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית את השוקולד נשבור לקוביות ונמיס יחד עם החמאה במיקרוגל כדקה וחצי .

  2. במיקסר במהירות גבוהה נקציף את הבצים..מלח..סוכר וסוכר וניל 8 דקות לפחות !!

  3. כעת נוסיף לקצף הבצים את השוקולד המומס נערבל עד לאיחוד...נוסיף את הקמח והאבקת אפייה נערבל עד להטמעה.

  4. נעביר את הבלילה לקערה נכסה בניילון נצמד ...נכניס למקפיא לחצי שעה בכדי שיהיה נוח לגלגל את הכדורים.

  5. נכין צלחת עם אבקת סוכר...נגלגל כדורים קטנים..נמעך מעט עם היד..נטבול באבקת סוכר..ונניח בתבנית האפייה במרווחים.

  6. נאפה בחום 180 מעלות 8 עד 10 דקות בלבד .בהצלחה אילנית בניזרי 💕הערה אם העיסה נדבקת ביד תרטיבו במעט מים את הידיים 😋