במעבד מזון/קוצץ מזון נטחן את האגוזים..התמרים והסוכר לפירורים..נוסיף את הביצה ונערבל לדקה ...נעביר לקערה נוסיף רבע כפית קינמון וקורט ציפורן..נערבב היטב ..נכסה בניילון נצמד..נקפיא לחצי שעה ! .
2
נוציא מהמקפיא נגלגל כדורים קטנים ..נכין צלחת עם האבקת סוכר ונטבול את הכדורים באבקת הסוכר..
3
נאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות.. 15 דקות /20 דקות תלוי בעוצמת התנור שלכם..נצנן נשמור בקופסא במקרר.. כמה טעים וקל להכנה בהצלחה אילנית בניזרי 💕.
4
הערה: ניתן להמיר לתמרים בואקום חצי מהכמות שבשקית..
1
במעבד מזון/קוצץ מזון נטחן את האגוזים..התמרים והסוכר לפירורים..נוסיף את הביצה ונערבל לדקה ...נעביר לקערה נוסיף רבע כפית קינמון וקורט ציפורן..נערבב היטב ..נכסה בניילון נצמד..נקפיא לחצי שעה ! .
2
נוציא מהמקפיא נגלגל כדורים קטנים ..נכין צלחת עם האבקת סוכר ונטבול את הכדורים באבקת הסוכר..
3
נאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות.. 15 דקות /20 דקות תלוי בעוצמת התנור שלכם..נצנן נשמור בקופסא במקרר.. כמה טעים וקל להכנה בהצלחה אילנית בניזרי 💕.
4
הערה: ניתן להמיר לתמרים בואקום חצי מהכמות שבשקית..