אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

4,291
צפיות

ממתק צימוקים ואגוזים בשוקולד

המתכון של
ממתק צימוקים ואגוזים בשוקולד

ביס אחד ואתם בעונג עילאי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 100 גר' צימוקים
  • חצי כוס ליקר לטעמכם או ברנדי או יין מתוק
  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 100 גר' חמאה או מחמאה או מרגרינה לנוסח פרווה
  • 100 גר' אגוזי מלך קצוצים או פקאנים
אופן ההכנה
  • 1

    יום לפני ההכנה משרים את הצימוקים בליקר או ברנדי למשך הלילה..


  • 2

    להכנה:.


  • 3

    בסיר בינוני ממיסים את החמאה והשוקולד יחד עד לקבלת קרם חלק תוך ערבוב. לא להרתיח..


  • 4

    לסגור את האש..


  • 5

    לסנן את הצימוקים מהליקר ולהוסיף לסיר..


  • 6

    להוסיף את האגוזים ולערבב הכל יחד..


  • 7

    בעזרת כפית למלא את המנז'טים / עטרות נייר בעיסה..


  • 8

    ניתן לקשט עם קוקוס או אגוזים קצוצים..


  • 9

    לשמור במקפיא ולהוציא חצי שעה לפני ההגשה..


1

יום לפני ההכנה משרים את הצימוקים בליקר או ברנדי למשך הלילה..


2

להכנה:.


3

בסיר בינוני ממיסים את החמאה והשוקולד יחד עד לקבלת קרם חלק תוך ערבוב. לא להרתיח..


4

לסגור את האש..


5

לסנן את הצימוקים מהליקר ולהוסיף לסיר..


6

להוסיף את האגוזים ולערבב הכל יחד..


7

בעזרת כפית למלא את המנז'טים / עטרות נייר בעיסה..


8

ניתן לקשט עם קוקוס או אגוזים קצוצים..


9

לשמור במקפיא ולהוציא חצי שעה לפני ההגשה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים