ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
חצי כוס ליקר לטעמכם או ברנדי או יין מתוק
-
-
100 גר' חמאה או מחמאה או מרגרינה לנוסח פרווה
-
100 גר' אגוזי מלך קצוצים או פקאנים
אופן ההכנה
-
1
יום לפני ההכנה משרים את הצימוקים בליקר או ברנדי למשך הלילה..
-
2
להכנה:.
-
3
בסיר בינוני ממיסים את החמאה והשוקולד יחד עד לקבלת קרם חלק תוך ערבוב. לא להרתיח..
-
4
לסגור את האש..
-
5
לסנן את הצימוקים מהליקר ולהוסיף לסיר..
-
6
להוסיף את האגוזים ולערבב הכל יחד..
-
7
בעזרת כפית למלא את המנז'טים / עטרות נייר בעיסה..
-
8
ניתן לקשט עם קוקוס או אגוזים קצוצים..
-
9
לשמור במקפיא ולהוציא חצי שעה לפני ההגשה..
1
יום לפני ההכנה משרים את הצימוקים בליקר או ברנדי למשך הלילה..
2
להכנה:.
3
בסיר בינוני ממיסים את החמאה והשוקולד יחד עד לקבלת קרם חלק תוך ערבוב. לא להרתיח..
4
לסגור את האש..
5
לסנן את הצימוקים מהליקר ולהוסיף לסיר..
6
להוסיף את האגוזים ולערבב הכל יחד..
7
בעזרת כפית למלא את המנז'טים / עטרות נייר בעיסה..
8
ניתן לקשט עם קוקוס או אגוזים קצוצים..
9
לשמור במקפיא ולהוציא חצי שעה לפני ההגשה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים