הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאז כן ,אלפחורס זה לוקח קצת זמן , להכין בצק לקרוץ לאפות למלא בריבת חלב לגלגל אבל פשוט שווווהההוה את זה!!!!!!!! המתכון הוא של שירן מתיתיהו האלופה
בקערת המיקסר מערבלים חמאה ואבקת סוכר. מוסיפים את הביצים וממשיכים בעיבוד. .
מוסיפים קורנפלור בהדרגה ואת אבקת האפייה. .
מוסיפים תמצית וניל ומעבדים לבצק. .
מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות - 8 דקות בדיוק!.
לאחר שהעוגיות מתקררות ממלאים בריבת חלב וטובלים בקוקוס:.
שומרים במקפיא- לא חובה אבל טעים יותרר.