לןגן

ממתק צימוקים ואגוזים בשוקולד

מאת: אורית לוי, פורסם: 02/04/2020 | 10:25
ממתק צימוקים ואגוזים בשוקולד

תקציר המתכון: ביס אחד ואתם בעונג עילאי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יום לפני ההכנה משרים את הצימוקים בליקר או ברנדי למשך הלילה.

  2. להכנה:

  3. בסיר בינוני ממיסים את החמאה והשוקולד יחד עד לקבלת קרם חלק תוך ערבוב. לא להרתיח.

  4. לסגור את האש.

  5. לסנן את הצימוקים מהליקר ולהוסיף לסיר.

  6. להוסיף את האגוזים ולערבב הכל יחד.

  7. בעזרת כפית למלא את המנז'טים / עטרות נייר בעיסה.

  8. ניתן לקשט עם קוקוס או אגוזים קצוצים.

  9. לשמור במקפיא ולהוציא חצי שעה לפני ההגשה.