אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

2,436
צפיות

רוגלך פריכים ורכים

המתכון של
רוגלך פריכים ורכים

הבצק פריך כמו הבצק של אוזני המן הפריכים בצק לבן כפי שקוראת לזה פירגה מורתי הוירטואלית

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 200 גר' חמאה רכה בחום החדר, חתוכה לחתיכות (לשומרי כשרות מחמאה)
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 4 כוסות קמח רגיל (לא תופח)
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס מים מהברז
אופן ההכנה
  • 1

    לעבד את כל המצרכים במקסר עם וו גיטרה עד שנוצר בצק רך ועדין.


  • 2

    לעטוף את הבצק עם ניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.


  • 3

    להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק אותו ל-3 עד 4 חלקים.


  • 4

    לרדד את הבצק לעיגול דק. לחתוך את הבצק למשולשים ולשים בקצה הרחב כפית מילוי. למלא בשוקולד עבור ילדים, או בממרח תמרים עם אגוזים קצוצים (אם ממלאים בריבה ניתן להוסיף עוגיות פתיבר טחון כדי שהריבה לא תיזל , או אגוזים טחונים ). לגלגל את העוגיה מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר.


  • 5

    לאפות בתבנית עם נייר אפייה. אפייה רגילה - בערך 15-20 דקות , 175 מעלות.


  • 6

    לאחר האפייה כשהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר .


1

לעבד את כל המצרכים במקסר עם וו גיטרה עד שנוצר בצק רך ועדין.


2

לעטוף את הבצק עם ניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.


3

להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק אותו ל-3 עד 4 חלקים.


4

לרדד את הבצק לעיגול דק. לחתוך את הבצק למשולשים ולשים בקצה הרחב כפית מילוי. למלא בשוקולד עבור ילדים, או בממרח תמרים עם אגוזים קצוצים (אם ממלאים בריבה ניתן להוסיף עוגיות פתיבר טחון כדי שהריבה לא תיזל , או אגוזים טחונים ). לגלגל את העוגיה מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר.


5

לאפות בתבנית עם נייר אפייה. אפייה רגילה - בערך 15-20 דקות , 175 מעלות.


6

לאחר האפייה כשהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים