הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף את הביצים לקצף תפוח לארח מכן להוסיף את שאר החומרים בהדרגה ושמיקסר עובד באיטיות עד שהכל נבלע. לאחר מכן לוקחים נייר אפייה משמנים ומשטחים את התערובת. מחממים תנור ל180 מעלות 10 דקות ולאחר מכן מכניסים לתנור ל10 דקות בול מוצאים ומגלגלים על מגבת ומחכים שתתקרר. לאחר שהרולדה התקררה פותחים אותה ......ואת מצרכי הקצפת שמים בקערת מיקסר מקציפים לקצפת יציבה ומורחים על הרולדה ושוב מגלגלים. מכינים את הסירופ בכוס מערבבים טוב ומורחים על הרולדה ומפזרים קוקוס (יוצא מדהים באחריות ).