לןגן

רולדת וניל וקוקוס קלה .

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 19/08/2016 | 18:04
רולדת וניל וקוקוס קלה .

תקציר המתכון: רולדת וניל וקוקס ממולאת בקצפת קלה וטעימה.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרולדה

לקצפת

לסירופ

לקישוט

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים לקצף תפוח לארח מכן להוסיף את שאר החומרים בהדרגה ושמיקסר עובד באיטיות עד שהכל נבלע. לאחר מכן לוקחים נייר אפייה משמנים ומשטחים את התערובת. מחממים תנור ל180 מעלות 10 דקות ולאחר מכן מכניסים לתנור ל10 דקות בול מוצאים ומגלגלים על מגבת ומחכים שתתקרר. לאחר שהרולדה התקררה פותחים אותה ......ואת מצרכי הקצפת שמים בקערת מיקסר מקציפים לקצפת יציבה ומורחים על הרולדה ושוב מגלגלים. מכינים את הסירופ בכוס מערבבים טוב ומורחים על הרולדה ומפזרים קוקוס (יוצא מדהים באחריות )