ההכנה זה תבנית 26 קפיצית עגולה!
מפרידים את החלבונים מהחלמונים ולמיקסר מכניסים את החלבונים יחד עם הסוכר ומערבבים.
2
לאחר גיבוש החלבון והסוכר תוך כדי מכניסים את החלמונים ולתת לזה עוד דקה שתיים לאחר מכן תוך כדי העירבוב מכניסים את הפודינג שוקולד ונותנים לזה עד התאחדות כל החומרים שהכנסנו..
3
כשזה מסתיים מוציאים ומקררים את העוגה לציין כי העוגה תצנח לצורת קערה וזה בסדר גמור ומצויין.
4
כשמוציאים את העוגה מהתנור נזלף מעט רום עליה(לא חובה ) תוך כדי האפייה נכין את הציפוי שיתקרר עד סיום האפייה ולוקחים מיכל שמנת מתוקה ואת השוקולד לתוך סיר וממיסים תוך כדי ערבוב ונותנים לזה להתקרר..
5
עכשיו מכינים את הקרם מכניסים למיקסר מיכל שמנת כוס חלב ופודינג
וניל ומקציפים עד קבלת קרם אחיד.
6
לוקחים את העוגה כשהיא קרה וזה חשוב מאד!
שמים את הקרם מסדרים ומעל לקרם את הציפוי שהכנו תוך כדי האפייה.
7
מכניסים את העוגה לקירור לפחות שעה וחצי שעתיים והתוצאה מושלמת.
1
ההכנה זה תבנית 26 קפיצית עגולה!
מפרידים את החלבונים מהחלמונים ולמיקסר מכניסים את החלבונים יחד עם הסוכר ומערבבים.
2
לאחר גיבוש החלבון והסוכר תוך כדי מכניסים את החלמונים ולתת לזה עוד דקה שתיים לאחר מכן תוך כדי העירבוב מכניסים את הפודינג שוקולד ונותנים לזה עד התאחדות כל החומרים שהכנסנו..
3
כשזה מסתיים מוציאים ומקררים את העוגה לציין כי העוגה תצנח לצורת קערה וזה בסדר גמור ומצויין.
4
כשמוציאים את העוגה מהתנור נזלף מעט רום עליה(לא חובה ) תוך כדי האפייה נכין את הציפוי שיתקרר עד סיום האפייה ולוקחים מיכל שמנת מתוקה ואת השוקולד לתוך סיר וממיסים תוך כדי ערבוב ונותנים לזה להתקרר..
5
עכשיו מכינים את הקרם מכניסים למיקסר מיכל שמנת כוס חלב ופודינג
וניל ומקציפים עד קבלת קרם אחיד.
6
לוקחים את העוגה כשהיא קרה וזה חשוב מאד!
שמים את הקרם מסדרים ומעל לקרם את הציפוי שהכנו תוך כדי האפייה.
7
מכניסים את העוגה לקירור לפחות שעה וחצי שעתיים והתוצאה מושלמת.