לקחת תבנית חד פעמית בינונית לטבול ביסקוטים ולסדר בשכבה אחת אחידה...אחכ בקערת במיקרוגל לשים שוקולד חום והחלב ובפולסים של 30 שניות להמיס ולערבב ולהניח בצד..בקערת מיקסר לשים את שאר החומרים להקציף לקצפת ואז את השוקולד לערבב עם הקצפת ליישר על הביסקווטים..ואז לעשות עוד שיכבה של ביסקווטים ולהכניס למקפיא .לבינתיים לקחת שוקולד לבן עם החלב ולהמיס בפולסים קצרים..ואז לקחת קערת מיקסר להקציף את שאר החומרים ואז לשפוך את השוקולד הלבן וליישר על הביסקווטים ולהכניס למקפיא...שהעוגה תתייצב לקחת סיר קטן על הגז ולעשות את הציפוי לגנאש ולשפוך על העוגה ואז להכניס שוב למקפיא שתתייצב..
2
יש 2 אפשריות או לאכול כעוגת קרם או כעוגת גלידה..
1
לקחת תבנית חד פעמית בינונית לטבול ביסקוטים ולסדר בשכבה אחת אחידה...אחכ בקערת במיקרוגל לשים שוקולד חום והחלב ובפולסים של 30 שניות להמיס ולערבב ולהניח בצד..בקערת מיקסר לשים את שאר החומרים להקציף לקצפת ואז את השוקולד לערבב עם הקצפת ליישר על הביסקווטים..ואז לעשות עוד שיכבה של ביסקווטים ולהכניס למקפיא .לבינתיים לקחת שוקולד לבן עם החלב ולהמיס בפולסים קצרים..ואז לקחת קערת מיקסר להקציף את שאר החומרים ואז לשפוך את השוקולד הלבן וליישר על הביסקווטים ולהכניס למקפיא...שהעוגה תתייצב לקחת סיר קטן על הגז ולעשות את הציפוי לגנאש ולשפוך על העוגה ואז להכניס שוב למקפיא שתתייצב..