אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,690
צפיות

עוגת פררו רושה

המתכון של
עוגת פררו רושה

עוגה ממכרת!!

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בראוניז פררו רושה
  • חצי כוס אגוזי לוז קצוצים גס
  • כוס קמח
  • 100 גרם חמאה
  • 3 כפות קרם פררו רושה
  • 4 ביצים
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • כוס סוכר
  • כפית אבקת אפיה
  • חצי כפית תמצית אגוזי לוז
  • מוס פררו רושה
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • כף ג'לטין
  • 1/4 כוס מים קרים
  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 2 כפות קרם פררו רושה
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת בראוניז - ממסים שוקולד עם חמאה, מוסיפים ביצים, סוכר, קמח, אבקת אפיה, מקציפים במהירות גבוהה, לקראת הסוף מוסיפים קרם פררו רושה, אגוזי לוז, משמנים תבנית אלומיניום מרובעת, יוצקים את התערובת, אופים 170 מעלות כרבע שעה..


  • 2

    להכנת מוס פררו רושה - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד חלב עם 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים 10 שניות ג'לטין, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, קרם פררו רושה לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים..


  • 3

    יוצקים לתבנית סיליקון חצי ירח עד חצי מגובה התבנית, מקפיאים כשעה, חותכים את העוגה לפי צורת התבנית ומניחים מעל המוס,מקפיאים לילה, מחלצים את העוגה, מניחים בכלי הגשה ומקשטים לפי הדמיון, מתכון לפחזניות מופיע בספר...


1

להכנת בראוניז - ממסים שוקולד עם חמאה, מוסיפים ביצים, סוכר, קמח, אבקת אפיה, מקציפים במהירות גבוהה, לקראת הסוף מוסיפים קרם פררו רושה, אגוזי לוז, משמנים תבנית אלומיניום מרובעת, יוצקים את התערובת, אופים 170 מעלות כרבע שעה..


2

להכנת מוס פררו רושה - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד חלב עם 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים 10 שניות ג'לטין, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, קרם פררו רושה לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים..


3

יוצקים לתבנית סיליקון חצי ירח עד חצי מגובה התבנית, מקפיאים כשעה, חותכים את העוגה לפי צורת התבנית ומניחים מעל המוס,מקפיאים לילה, מחלצים את העוגה, מניחים בכלי הגשה ומקשטים לפי הדמיון, מתכון לפחזניות מופיע בספר...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים