להכנת מוס שוקולד גבינת מסקרפונה - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים ג'לטין 10 שניות במיקרו, יוצקים לשוקולד ומערבבים..
2
מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים לתבנית סיליקון משולשים עד חצי גובה, מקפיאים רבע שעה להתייצבות, מסדרים כדורי ג'לי, יוצקים את יתרת המוס עד ס"מ לפני הסוף, מקפיאים לילה..
3
להכנת ציפוי - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים במיקרו מחית תות, מחממים ג'לטין 10 שניות, מוסיפים למחית ומערבבים, יוצקים על המוס ומקפיאים שוב, כנ"ל מחית מנגו...
1
להכנת מוס שוקולד גבינת מסקרפונה - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים ג'לטין 10 שניות במיקרו, יוצקים לשוקולד ומערבבים..
2
מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים לתבנית סיליקון משולשים עד חצי גובה, מקפיאים רבע שעה להתייצבות, מסדרים כדורי ג'לי, יוצקים את יתרת המוס עד ס"מ לפני הסוף, מקפיאים לילה..
3
להכנת ציפוי - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים במיקרו מחית תות, מחממים ג'לטין 10 שניות, מוסיפים למחית ומערבבים, יוצקים על המוס ומקפיאים שוב, כנ"ל מחית מנגו...