לןגן

מוס שוקולד, גבינת מסקרפונה

מאת: אתי ממן, פורסם: 03/08/2016 | 18:37
מוס שוקולד, גבינת מסקרפונה

תקציר המתכון: מתפוצץ בפה!!! כדורי ג'לי בטעמים..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מוס שוקולד גבינת מסקרפונה

ציפוי תות, מנגו

אופן הכנה

  1. להכנת מוס שוקולד גבינת מסקרפונה - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים ג'לטין 10 שניות במיקרו, יוצקים לשוקולד ומערבבים.

  2. מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים לתבנית סיליקון משולשים עד חצי גובה, מקפיאים רבע שעה להתייצבות, מסדרים כדורי ג'לי, יוצקים את יתרת המוס עד ס"מ לפני הסוף, מקפיאים לילה.

  3. להכנת ציפוי - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים במיקרו מחית תות, מחממים ג'לטין 10 שניות, מוסיפים למחית ומערבבים, יוצקים על המוס ומקפיאים שוב, כנ"ל מחית מנגו..