מכינים את הקלתית: מכינים את הבצק עם וו גיטרה ומכניסים למקרר לכשעה מנוחה.
2
מסדרים על תבנית פאי משומנת ושמים במקרר.
3
אופים כ-15 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.
4
מכינים את המלית: בסיר קטן מביאים לרתיחה (אפשר לוותר על הרתיחה) את חומרי המלית חוץ מהחלמונים.
5
לאחר הרתיחה, מורידים מהגז, מוסיפים את החלמונים ומערבבים מהר בכדי שלא יוצרו גושים.
6
שופכים את המלית על הקלתית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה בערך.
7
מכינים את המרנג: בבן-מארו שמים את החלבונים עם הסוכר למשך 7 דקות ומערבבים מהר, לאחר מכן מקציפים כ-10 דקות ומעבירים לשקית זילוף, מזלפים על העוגה ולעבור עם ברנר.
1
מכינים את הקלתית: מכינים את הבצק עם וו גיטרה ומכניסים למקרר לכשעה מנוחה.
2
מסדרים על תבנית פאי משומנת ושמים במקרר.
3
אופים כ-15 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.
4
מכינים את המלית: בסיר קטן מביאים לרתיחה (אפשר לוותר על הרתיחה) את חומרי המלית חוץ מהחלמונים.
5
לאחר הרתיחה, מורידים מהגז, מוסיפים את החלמונים ומערבבים מהר בכדי שלא יוצרו גושים.
6
שופכים את המלית על הקלתית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה בערך.
7
מכינים את המרנג: בבן-מארו שמים את החלבונים עם הסוכר למשך 7 דקות ומערבבים מהר, לאחר מכן מקציפים כ-10 דקות ומעבירים לשקית זילוף, מזלפים על העוגה ולעבור עם ברנר.