שמים חצי מכמות הפתיבר המרוסקים ברינג קוטר 20 או בתבנית עגולה ומכניסים למקפיא לכמה דקות...
5
2.לבינתיים ממיסים 2 כפיות גלטין ב6 כפיות חלב משאירים בצד 13 דקות ואז ממיסים במקרו...
6
3.בקערה מקציפים 2 שמנת מתוקה מוסיפים סוכר חלב גבינה ופודינג וטועמים אם לא מתוק מוסיפים טיפה סוכר..מוסיפים את הגלטין המומס ומערבבים היטב.
7
4.מוציאים את הרינג מהמקפיא ושמים מעל הפתיבר המרוסק את הקרם מעל הקרם שמים את חצי הכמות מהפתיבר שהשרנו קודם בחוץ ומקשטים איך שרוצים..עוגה ממש טעימה וחפה בכמה דקות של עבודה.
שמים חצי מכמות הפתיבר המרוסקים ברינג קוטר 20 או בתבנית עגולה ומכניסים למקפיא לכמה דקות...
5
2.לבינתיים ממיסים 2 כפיות גלטין ב6 כפיות חלב משאירים בצד 13 דקות ואז ממיסים במקרו...
6
3.בקערה מקציפים 2 שמנת מתוקה מוסיפים סוכר חלב גבינה ופודינג וטועמים אם לא מתוק מוסיפים טיפה סוכר..מוסיפים את הגלטין המומס ומערבבים היטב.
7
4.מוציאים את הרינג מהמקפיא ושמים מעל הפתיבר המרוסק את הקרם מעל הקרם שמים את חצי הכמות מהפתיבר שהשרנו קודם בחוץ ומקשטים איך שרוצים..עוגה ממש טעימה וחפה בכמה דקות של עבודה.