ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
עוגת אגוזי פקאן עם קרם קוקוס
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
קרם מיוחד עם טויסט יאמיייייייייי
-
1 חפיסת שוקולד לבן 85 גרם
-
-
אופן ההכנה
-
1
לעוגה הטעימה.
-
2
בקערת מיקסר מקציפים ביצים ובהדרגה מוסיפים. את הסוכר הלבן. החום. וממשיכים להקציף. לקצף חזק. מפסיקים שנייה את המיקסר ומוסיפים את הקינמון וממשיכים להקציף..
-
3
מוסיפים שמן בזילופים. את מיץ התפוזים בזילופים. מפסיקים פעולת המיקסר..
-
4
מוסיפים את הקמחים. את הצימוקים. והאגוזים. את קרם הקוקוס כף אחר כף בעדינות. ואחר את אבקת אפיה מערבבים בעטיפה בעדינות..
-
5
יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשומנת. .
-
6
שולחים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. 10 דקות ראשונות. ואחר .מורידים ל-170 מעלות עוד כ-35-40 מעלות .
-
7
.
-
8
(כל אחד ותנורו).
-
9
הקרם המיוחד וטעים יאמיייייייייייי .
-
10
מיוחד למריחה בכריך. .
-
11
בקלחת מניחים כל מרכבי הקרם. על להבה נמוכה (לשים לב השוקלד הלבן לא ישרף) להמיס כמה דקות. עם נישארו גושים מהשוקולד. ניתן למעוך גם כשהשוקלד קר.
1
לעוגה הטעימה.
2
בקערת מיקסר מקציפים ביצים ובהדרגה מוסיפים. את הסוכר הלבן. החום. וממשיכים להקציף. לקצף חזק. מפסיקים שנייה את המיקסר ומוסיפים את הקינמון וממשיכים להקציף..
3
מוסיפים שמן בזילופים. את מיץ התפוזים בזילופים. מפסיקים פעולת המיקסר..
4
מוסיפים את הקמחים. את הצימוקים. והאגוזים. את קרם הקוקוס כף אחר כף בעדינות. ואחר את אבקת אפיה מערבבים בעטיפה בעדינות..
5
יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשומנת. .
6
שולחים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. 10 דקות ראשונות. ואחר .מורידים ל-170 מעלות עוד כ-35-40 מעלות .
7
.
8
(כל אחד ותנורו).
9
הקרם המיוחד וטעים יאמיייייייייייי .
10
מיוחד למריחה בכריך. .
11
בקלחת מניחים כל מרכבי הקרם. על להבה נמוכה (לשים לב השוקלד הלבן לא ישרף) להמיס כמה דקות. עם נישארו גושים מהשוקולד. ניתן למעוך גם כשהשוקלד קר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים