אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

7,066
צפיות

עוגת ביסקוויטים קצפת וג'לי נוסטלגית- בקלי קלות

המתכון של
עוגת ביסקוויטים קצפת וג'לי נוסטלגית- בקלי קלות

עוגת ילדות שכולנו אוהבים עם ביסקוויטים קרם עשיר ג'לי ופירות. -עכשיו תורם של ילדינו להכיר אותה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 חבילות ביסקוויטים
  • 1 קופסה דבדובנים מסוכרים
  • 1 חבילה אבקת ג'לי משמש
  • 1 קופסה מסוננת קופסה שימורי אננס גדולה
  • להרטבת הביסקוויטים
  • 1 כוס חלב
  • 1 כף לא חייבים ליקר ברנדי
  • לקרם
  • 1 קופסה גבינה לבנה 100%
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 קופסה. אבקת אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
  • 1

    להכין תבנית 25X30 חד פעמית..


  • 2

    לערבב את 1 כוס החלב עם הליקר בקערה..


  • 3

    לטבול את הביסקוויטים כל אחד כ-4 שניות ולסדר בתחתית התבנית..


  • 4

    אופן הכנת הקרם-.


  • 5

    להקציף שמנת מתוקה, סוכר, אבקת אינסטנט וניל לקצפת יציבה..


  • 6

    להוריד מהמיקסר,ולהוסיף את הגבינה הלבנה ולערבב בעטיפה..


  • 7

    על תחתית הביסקוויטים למרוח 3/4 מכמות הקרם וליישר,.


  • 8

    לטבול שוב ביסקוויטים בחלב ולכסות את הקרם,.


  • 9

    למרוח את שאר הקרם על הביסקוויטים, ליישר יפה, לסדר את האננס למעלה ולפזר דובדבנים,.


  • 10

    לעטוף בניילון נצמד להכניס למקפיא לרבע שעה..


  • 11

    להוציא את העוגה מהמקפיא .


  • 12

    להכין את ג'לי המשמש לפי הוראות היצרן, ובעזרת מברשת לצפות את כל הפרי שעל העוגה. להכניס למקרר לשעתיים ייצוב. ולהנות.


1

להכין תבנית 25X30 חד פעמית..


2

לערבב את 1 כוס החלב עם הליקר בקערה..


3

לטבול את הביסקוויטים כל אחד כ-4 שניות ולסדר בתחתית התבנית..


4

אופן הכנת הקרם-.


5

להקציף שמנת מתוקה, סוכר, אבקת אינסטנט וניל לקצפת יציבה..


6

להוריד מהמיקסר,ולהוסיף את הגבינה הלבנה ולערבב בעטיפה..


7

על תחתית הביסקוויטים למרוח 3/4 מכמות הקרם וליישר,.


8

לטבול שוב ביסקוויטים בחלב ולכסות את הקרם,.


9

למרוח את שאר הקרם על הביסקוויטים, ליישר יפה, לסדר את האננס למעלה ולפזר דובדבנים,.


10

לעטוף בניילון נצמד להכניס למקפיא לרבע שעה..


11

להוציא את העוגה מהמקפיא .


12

להכין את ג'לי המשמש לפי הוראות היצרן, ובעזרת מברשת לצפות את כל הפרי שעל העוגה. להכניס למקרר לשעתיים ייצוב. ולהנות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים