לןגן

עוגת ביסקוויטים קצפת וג'לי נוסטלגית- בקלי קלות

מאת: ליהי קרויץ, פורסם: 13/07/2016 | 21:40
עוגת ביסקוויטים קצפת וג'לי נוסטלגית- בקלי קלות

תקציר המתכון: עוגת ילדות שכולנו אוהבים עם ביסקוויטים קרם עשיר ג'לי ופירות. -עכשיו תורם של ילדינו להכיר אותה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

2 חבילות ביסקוויטים

להרטבת הביסקוויטים

לקרם

אופן הכנה

  1. להכין תבנית 25X30 חד פעמית.

  2. לערבב את 1 כוס החלב עם הליקר בקערה.

  3. לטבול את הביסקוויטים כל אחד כ-4 שניות ולסדר בתחתית התבנית.

  4. אופן הכנת הקרם-

  5. להקציף שמנת מתוקה, סוכר, אבקת אינסטנט וניל לקצפת יציבה.

  6. להוריד מהמיקסר,ולהוסיף את הגבינה הלבנה ולערבב בעטיפה.

  7. על תחתית הביסקוויטים למרוח 3/4 מכמות הקרם וליישר,

  8. לטבול שוב ביסקוויטים בחלב ולכסות את הקרם,

  9. למרוח את שאר הקרם על הביסקוויטים, ליישר יפה, לסדר את האננס למעלה ולפזר דובדבנים,

  10. לעטוף בניילון נצמד להכניס למקפיא לרבע שעה.

  11. להוציא את העוגה מהמקפיא

  12. להכין את ג'לי המשמש לפי הוראות היצרן, ובעזרת מברשת לצפות את כל הפרי שעל העוגה. להכניס למקרר לשעתיים ייצוב. ולהנות