תקציר המתכון: פאי פירות לבחירה, פרווה או חלבי.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לתחתית הפאי - לערבב הכל. לתת מנוחה שעה במקרר. לשים על תבנית. לתנור על 180 עד שזה יהיה מוזהב קצת. זה גם מתקשה בחוץ.
לקרם פטיסייר - להקציף את החלמונים והסוכר. להוסיף את הקורנפלור. בסיר - להרתיח את החלב עם הסוכר וניל על אש בינונית. לקחת חצי מהחלב שבסיר ולהוסיף לחלמונים+הסוכר+הקורנפלור שהקצפת. לערבב טוב. ואז להוסיף את הכל לסיר(לחצי השני של החלב) ולא להפסיק לערבב ( עדיין על אש בינונית.) עד שזה מתעבה וניהיה קרם.
לקשט עם פירות לבחירה.
למרוח על הפירות ג'לי אפרסק כדי להבריק את הפאי.