לןגן

פאי פירות

מאת: Annaelle Chetrit, פורסם: 29/06/2016 | 11:39
פאי פירות

תקציר המתכון: פאי פירות לבחירה, פרווה או חלבי.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לתחתית הפאי

מרכיבים למילוי - קרם פטיסייר

אופן הכנה

  1. לתחתית הפאי - לערבב הכל. לתת מנוחה שעה במקרר. לשים על תבנית. לתנור על 180 עד שזה יהיה מוזהב קצת. זה גם מתקשה בחוץ.

  2. לקרם פטיסייר - להקציף את החלמונים והסוכר. להוסיף את הקורנפלור. בסיר - להרתיח את החלב עם הסוכר וניל על אש בינונית. לקחת חצי מהחלב שבסיר ולהוסיף לחלמונים+הסוכר+הקורנפלור שהקצפת. לערבב טוב. ואז להוסיף את הכל לסיר(לחצי השני של החלב) ולא להפסיק לערבב ( עדיין על אש בינונית.) עד שזה מתעבה וניהיה קרם.

  3. לקשט עם פירות לבחירה.

  4. למרוח על הפירות ג'לי אפרסק כדי להבריק את הפאי.