הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד..
ממסים שוקולד חלב, 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים 10 שניות במיקרו ג'לטין, מוסיפים לשוקולד ומערבבים..
מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, קרם פררו רושה לקצפת רכה, מוסיפים לקערת השוקולד ומערבבים..
מסדרים שקף בתבנית 24 בכל צורה, יוצקים את התערובת, מקפיאים לילה, מחלצים את העוגה מהתבנית, מצפים את הדופן עם קרוקט אגוזי לוז ומקשטים עם כדורי פררו רושה..